tiistai 11. tammikuuta 2011

Hajuvedet

1. Puma Flowing - muistaakseni suht edullinen..? Oli pitkään yksi lemppareistani. Tuoksultaan makea, lämmin ja SUOSITTU.


2. Puma Red and White. - Samantyylinen tuoksultaan kuin Flowing mutta kylmempi. Sporttinen sekä makea.

3. Escada Ocean Lounge - makea ja kesäinen. mansikkainen. Edelliskesän lempi tuoksuni. Sopii joka tilanteeseen ja kehuttu on ;)

4. Escada Moon Sparkle - Tästäkin tulee kesä mieleen. Tätä on tullut paljon käytettyä sillä pullokin vetelee jo viimeisiään. Toisaalta se on kyllä jo muutaman vuoden pöydällä lojunut.. :S
Ihana tuoksu joka tapauksessa!

5. Escada Desire Me - Talvinen kylmä mutta tietenkin samantapainen kuin edelliset escadat. Ilmestyi kai edellis talvena..? Tämä on myöskin saanut kehuja paljon.. ;) Nuorekas ja makea muttei liian makea.

6. Escada Incredible Me - Muutaman talven takainen tuoksu mutta olen kyllä kaupoissa sitä nähnyt. Paljon olen käyttänyt ja ihana tuoksu myös mutta itse pidän enemmän Desire me tuoksusta.

7. Guess Seductive - Tämän hetken ehdoton suosikkini! (ei johdu merkistä..! tai no...) Aika uusi tuoksu, jonka sain lahjaksi. Sopii nuorelle kuin aikuisemmallekkin naiselle. Tämä on saanut kehuja paaaaljon.. eikä pelkästään lahjan antajalta.. ;) SUOSITTELEN

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti