maanantai 1. elokuuta 2011

Bershka love

Jo aikoja sitten kävin Ideaparkissa shoppailemassa ja kävin Warehousessa Bershkan pisteessä. Rakkaudestani Bershkaan taisinkin jo mainita kun esittelin synttärimekkooni, jonka sieltä ostin. Mutta unohdinpa siinä synttäreideni tiimassa sitten kokonaan esitellä muut ostokseni Bershkalta. Pakko on vielä korostaa kuinka kauheesti olisin halunnut ostaa kaikki vaatteet. En päässyt kun parin metrin rekin, jollon käsiin ei enää muuta mahtunut. Tän reissun jälkeen sovituskoppiin en enää uskaltanut sinne palata, koska löysin jo niin paljon mitä halusin, joten olisin varmana napannu vielä mukaan muutakin, jos vaan oisin luvan antanut. Mutta rakastan näitä löytöjäni:D
 Okei Blogger sekoilee ja jotkut kuvat on väärinpäin, hope you don't mind:) Ensimmäisenä tämmönen t-paita, jonka nappasin mukaan oikeestaan ton tekstin takia alunperin. Koska oon ihan hullu Miley Cyrus-fani, mikä on täälläkin käynyt selväks, niin otin tän ton Gypsy tour -jutun takia, koska Mileylla on Gypsy heart tour -niminen kiertue. Okei joo hullua! Mutta lopulta päädyin rakastaan paitaakin ihanien yksityiskohtien takia ja siks ettei tää oo ihan mun normaalityylinen välttämättä mutta toisaalta ihan mua. Hankala selittää. Pidän kuitenkin paidasta paljon.


 Seuraavana on ihan simppeli valkonen toppi. Pidän tästä kaula-aukon muodon takia ja napeista. Tää on tosi kiva rento toppi, joka sopii monen kanssa ja tulee varmana suureen käyttöön.
 Viimenen ostokseni sitä mekkoo lukuunottamatta on tommonen leijonaneule. Tossa viehättää kaikki: ihana leijona, just hyvä tulevaan syksyyn, ihana väri jota mulla ei oo paljon ja kaipaankin uutta ja erikoinen muoto. Tätä voi pian jo käyttää kivasti farkkusortsien kanssa ja siitä saa ihanan asun ja syksyllä tietysti pitkien housujen kanssa.

Semmosia oli siis mun ostokset lempikaupastani tai siis eihän se nyt Bershkan oma kauppa ollut, mutta sen vaatteet on kuitenkin lemppareita. Kunpa pääsis vaikka Espanjaan ihan Bershkan omaan liikkeeseen<3 Haaveilua haaveilua! Syksyllä kyllä Roomaan suuntaamassa, missä se taitaa olla, toivottavasti pääsisin sillon:D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti