keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Meikkeilyä

Ostoksia lisää! Sitä ennen iloitsen siitä, että mun huoneeni on vihdoin ja viimein kokonaan valmis, ainakin tältä erää. Kuvaa voisin ottaa jossain vaiheessa vaikka ens viikolla. Täytyy kattoo, kun miinus on se, että on sanomalehtiä lattialla kun se mun sairas koira saa sellasia lääkkeitä, jotka lisää sen janoo, niin se ei pysty aina pidätteleen, vaikka ulkona käykin jatkuvasti ja ilmeisesti mun lattia on sen mielestä siihen paras paikka:D Kuitenkin menin maanantaina ensin Sokokselle ja sieltä löyty tämmöset jutut.

Maybelline One by One Volume Express Mascara. Kivalta vaikuttaa parin kerran jälkeen, vielä en oikeen osaa sanoo.


We Care Iconin valkonen silmäkynä. Tällasta etin ensin The Body Shopista, mutta se tuntu käteen kauheen kovalta. Sokoksella katoin ensin Isa Doran ja sitten tän ja ai että oli pehmee. Mulla on sen verran herkät silmät etten tosiaan voi painaa niihin kynää kovaa, sen tuotteen täytyy tulla sulavasti. Tää oli myös halvin joten hauskaa että joskus halvempi on parempi:))
Sitten menin vielä The Body Shopiin, josta ostin alennuksesta kuultovoiteen. Näin kesällä en aina kaipaa meikkivoidetta, joten kevyempi pohjustus on kiva juttu. Kuitenkin peittää tarpeeks omaan makuun. Iholle tulee myös pieniä hileitä tätä käyttäessä mitkä näkee läheltä muttei kuitenkaan hohda diskopallomaisesti.

Lisää ostoksia tulossa ja muita postauksia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti