maanantai 20. kesäkuuta 2011

Täällä taas! + Zara ostoksia

Nyt on aikaa ollu niin kauan viime postauksesta, että hävettää kovasti. Selityksiä löytyy, mutta tähän tulee kyllä korjaus, jos täällä vielä joku vierailee:)) Kävin Helsingissä en niin mukavalla matkalla, kun meidän perheen koira joutu Helsingin eläinsairaalaan yhtäkkiä. Siellä oltiin sitten siskoni kanssa kolme päivää ilman mitään tavaroitamme eikä vaihtovaatteita. Tällä välin meidän yks kaveri joutu asuun meidän asunnossa kotona, jotta joku olis meidän toisen koiran kanssa. Ne oli kyllä mun elämäni kauheimmat päivät, kun Hertta oli siellä sairaalassa. Se jäi sitten sinne kun me lähdettiin kotiin vielä. Nyt kuitenkin meidän vauva on kotona ja ainakin tällä hetkellä kunnossa. Oli hyvin lähellä, että se ei selviäis, mutta ainakin tällä hetkellä näyttää ihan hyvältä.


Toinen syy tälle pitkälle poissaololle on mun jatkuva työnteko. Teen hyvin pitkiä päiviä ja oon niin väsyny kun tuun kotiin, etten saa mitään aikaan. Mutta siihen tulee muutos! Kyllähän mulla vapaapäiviäkin on, mutta en sitten oo saanu niinäkään aikaan mitään, mihin syy vaan mun laiskuus. Mutta nyt loppu selittelyt ja tässä pari ostosta jotka nappasin Zarasta Helsingissä ollessani. Lisää ostoksia tulossa tulevina päivinä. Jatkan tästä lähtien kerran tai kaksi päivässä postausta. Myös yritän saada tohon N^^:n jotain liikettä tässä suhteessa.


Oonkin jo halunnut värikkäitä sortseja, ja nyt löyty ihanat vihreet Zarasta. Nää oli siis ihan pakko napata mukaan!


Oranssi clutch oli myös sellanen, jonka tiesin ostavani heti kun siihen silmä osui. Ihana pinkki vetoketju ja sisus saa myös kivaa lisää tähän clutchiin. Täydellinen!

Nyt lähdenkin katteleen vähän alennusmyyntejä, joista oon napannut itelleni jo aivan ihanan jutun, jota esittelen tällä viikolla. Tänään on myös luvassa kaverin synttäri-illallinen Rossossa. Sieltä yritän napata jotain asukuvaa, jos löydän kaapistani jonkun asun, kun tohon ilmaan ei oikein sovi mikään...Noh, kattellaan:D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti