torstai 23. kesäkuuta 2011

Suihkutuotteita

Näitä aamulla lupaamiani uusia suihkutuotteita tai enemmänkin ihotuotteita tulis tässä. Helsingissä ollessani käytiin Lushin myymälässä missä vierähtikin hyvä tovi. Oi rakastan sitä kauppaa! Tällä kertaa mukaan tarttu uus saippua, Miranda nimeltään.


Tuoksuu tosi ihanalta, mutta en oikeen tiedä kun tossa on toi öljyselle iholle (mitä en tienny ennen kun ostin tän) että onko paras mun iholle. Sisältää kiiviä ja on kyllä mahtavan tuoksunen.

Toinen ostokseni oli jo kauan himoitsemani Lushin Oatifix naamio. Tän pitäis pehmentää ja kosteuttaa ihoa paljon ja sisältää kauraa, banaania (miltä tuoksuukin) ja vaniljaa. Naamio on ihanan tuntunen naamalla ja suihkussa iho tuntuu todella pehmeeltä heti poisoton jälkeen, mutta kun tuun pois suihkusta, tuntuu kun koko vaikutus ois poissa. Iho on yhtä kuiva tai kuivemmankin tuntunen kun tavallisesti. Silti rakastan tätä vaan sen takia että tuoksu ja tunne naamalla on valloittava!
The Body Shopista Helsingistä ostin kuukauden tuotteen eli Satsuma päivittäisen vartalonkuorinnan. Rakastan tätä tuoksua, jonka oon omistanut suihkusaippuanakin joskus. Valittavana oli myös mansikka, mutta tää iskee muhun niin kovasti. Tosi vahva tuoksu jää suihkun jälkeen, mistä pidän, mutta jos ei pidä tuoksusta, ei kannata ostaa.

Tän ostin ihan kotoo The Body Shopista maanantaina. Tarvitsin uuden kosteusvoiteen ja tää on herkälle iholle ja plussaa kun sisältää pienen aurinkosuojan, koska oon niin laiska niitä laittaan.

Tällasia ostoksia siis on myös tullut tehtyä.Nyt syönnin kautta nukkumaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti