keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Salaisuuden löytäminen

Puhuin jo juhannuskuvapostauksessani kirjasta, jota siellä luin. Tää kirja on Rhonda Byrnen Salaisuus-kirjasta tehty teinien versio Teinivoiman salaisuus, jonka on kirjoittanut Paul Harrington.


Kirja oli mun mielestä erittäin inspiroiva, mutta kävi niin, että en oikeestaan muista enää kirjasta mitään, joten mun pitäis varmaan lukee se uudestaan. Haluaisin siks vaihtelua ja lukee alkuperäsen kirjan, mutta ainakin tästä teinien versioista pidin tosi paljon.
Kirjan idea on siis se, että voit saada ihan melkein kaikkee mitä haluat vetovoiman lain avulla. Jos ajattelet asiaa oikein ja silleen niin saat kaiken. Tän pohjalta tein kirjassa esitellyn unelmataulun tietokoneeni taustakuvaks. Tässä on tarkoituksena olla unelmat kuvina niin sitten kun kattelee tätä, vetää niitä automaattisesti puoleensa. Tässä on mun tauluni. Tää tuntuu aika henkilökohtaselta, mutta laitan sen nyt kuitenkin tähän, mutta en aio tässä alkaa selittään mitä nää kaikki tarkottaa. Jotkut on helppo arvata, toiset jää pimentoon, mitä niillä tarkotan.
Idean tähän koko kirjan lukemiseen ja unelmataulun tekemiseen sain blogista Princess of thincess, jota luen. Siellä oleva postaus oli niin kivantuntunen, että oli pakko hankkia kirja ja tehdä tällanen taulu.

Tässä tällanen vähän erilainen postaus ehkäpä. Toivottavasti joku tykkäs! Hauskaa keskiviikkoo, mullakin vapaapäivä!:)

1 kommentti:

  1. tosi kiva blogi ja paljon kivaa asiaa:)

    käy katsastamassa myös blogini ja tykkää siellä studio differentistä:)
    sillä siel on kiva arvonta kun 150 tykkääjää on täynnä.

    t: annika

    VastaaPoista