torstai 30. kesäkuuta 2011

Taas ostoksilla

En sitten millään mahda pysyä poissa alennusmyynneistä! Kun astun kauppaan, onnistun aina saamaan jotain tarttuun mukaani. Mutta sainpa tosi kivoja juttuja ostettua ja kuitenkin alehinnoin! Ensimmäinen kauppa mihin menin oli Sokos. Sitä ennen ehdin käymään kirjastossakin mikä olikin hyvä syy lähtee kauppoihin, koska siellä oli Yön talo-sarjan kolmas osa ja oon sitä jo metsästäny jonkun aikaa, niin se oli pakko hakee. Tänään esittelyssä pari uutta hiusjuttua. Haluaisin panostaa enemmän hiustuotteisiin, mutta en ostanut näitä kampaamotuotteiden puolelta. Sielläkin pyörin, mutta mikään ei tälleen iskenyt kun nää kaks pakettia jotka nappasin.


John Friedan blondeille tarkoitettu matkapakkaus, joka sisältää shampoon, hoitoaineen ja hiuslakan. Mähän en mihinkään matkalle oo menossa, mutta pidän aina kaikista pikkutuotteista ja oli vaan saatava tää. Koska on pieni tuote, niin siitä sitten näkee kannattaako ostaa isoja tuotteita ja ne on vaan niin söpöjä. Toivon, että noi kirkastais kivasti vaaleita hiuksia, mutta en usko, että mitään suurta muutosta tekee, mutta aina voi toivoo. Ruskeelle hiukselle näky ainakin tätä samaa olevan.



TRESemmen pakkaus, jossa sai vähän niinkun kaupan päälle niiden lämpösuojasuihkeen. Mulla on kyllä hyvä lämpösuoja jo Paul Mitchelliltä, mutta se ei oo suihkutettavaa, vaan sellasta tahmeeta, en keksi mikskä sitä nimittäis. Kuitenkin käsillä levitettävää ainetta. Sitä ei voi käyttää kuiviin hiuksiin ja siks halusin tän pakkauksen, kun tota lämpösuojaa voi käyttää tietääkseni (vaikka takana lukee käytä kosteisiin) kuiviinkin hiuksiin. Kun joskus alan lämpökäsitteleen vasta kun hiukset on jo kuivunu ja en oo sitten laittanu suojaa niin en sitä enää saakaan. Hiuslakkoja taas aina tarttee, joten se on hyvä lisä.

Tällaset pari ostosta tuli tehtyä. Jotain muutakin tarttu mukaan, mutta niistä myöhemmin lisää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti