lauantai 28. toukokuuta 2011

Hiljasta

Tässä on edelleen mun koneen kanssa sama tilanne, etten pääse kirjottaan, mälsää! Tässä kuitenkin tulis näitä Body Shopin ostoksia, kun epätoivoissani etin kuvia taas netistä. Ensin ostin huulikiillon, sävy 02 Golden Coral.
Tossa tommonen läiskä siitä, mutta en löytänyt purkista yksin kuvaa, joten tässä se on oikeella.
Harja on sydämenmuotonen ja kiilto tuoksuu joltain hedelmältä, mutten oo keksinyt miltä. Kiiltoo ei ehkä tuu ihan niin paljon kun haluisin purkista kerralla.
Tässä taas pari kuvaa luomiväristä jonka ostin. Se on Baked-to-last -sarjan 07 Sapphire.  Halusin kovasti sinistä luomiväriä, etenkin tota tummaa, koska kokoelmassani ei ollut kunnollista. En oikeen vielä tiedä pidänkö väristä vai en, koska jotenkin sitä ainakin nyt on tullu kanssa liian vähän kerralla, enkä jaksais koko ajan ottaa lisää, mutta ehkä alan pitää väristä myöhemmin enemmän.

Siinä oli mun pikkuset ostokset ja nyt tarviskin alkaa lukeen kokeisiin. En saanut perjantain juhlista kuvaa asusta enkä muustakaan, koska niinkun aina, en jaksanut alkaa kuvata... Täytyy nyt edes toivoo, että mun kone antaa mun taas kirjautua sisään tänne, niin pääsen taas sieltä kirjotteleen:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti