perjantai 13. toukokuuta 2011

Kosmetiikkaa...

Nyt näitä alkuviikon ostoksia, koneen kanssa oli ongelmia, niin en päässy illalla enkä aamulla tänne laittaan näitä, huhhuh! Ja tänään vietin päivän N^^:n ja yhden meidän kaverin kanssa, oli ihanaa! Suoraan sitten asiaan:
Rainbow:n kosteuspyyhkeitä meikinpoistoon, koska haluan ensin puhdistaa naaman tällä ja sen jälkeen puhdistusaineella niin tulee puhtaampi lopputulos.


Cosmopolitan Beauty Awards 2011 -voittaja Maybellinen Gel Eyeliner. Mukana tulee tosiaan geeli ja harja. Kokeiltua saa tosi siistin tuloksen ja tykkään tuotteesta tosi paljon ja oon tosi innoissani, koska olinkin geelilineria halunnu jo jokusen aikaa, mutta en tienny millä merkillä sellanen olis ja jee Maybellineltä löyty!
Cailapin meikkisieniä meikkivoiteen levitykseen.


Tällätteen harjasetin saa sokoksista kun ostaa kaksi Lorealin tuotetta. Niistä seuraavassa kuvassa lisää. Laatu ei oo mikään paras, kuten kuvasta näkyy, mutta tykkään setistä silti. Poskipunasuti tosin haisee järkyttävän pahalta!
Ostin kaks Loreal Volume Million Lashes ripsiväriä värissä syvä musta. Oikeesti noin 18€ maksava ripsari oli tarjouksessa kaksi kappaletta 20€:lla ja pakkohan siihen oli tartuttava. Toisen annoin kyllä äitille. Ihan kiva ripsari!
Ripsentaivutin, koska hukkasin aikasemman jo kauan sitten ja nyt vihdoin muistin ostaa uuden.
Cailapin puuterisuti.
OPI:n päällyslakka. Ostin myös OPI:n värilakan, mutta se paljastuu vasta viikonlopun aikana. Laitan postaukseen myös sillä lakatut kynnet. Oon näistä OPI:n kynsilakoista niin jo haaveillut ja oon tosi ilonen nyt!
Malu Wilzin silmämeikin pohjustusaine. Tätäkin oon tarvinnu jo pitkään, jee, sain ostettua!

Siinä tuli nää Sokoksen ostokset pariltakin ostoskerralta. Vielä tulossa Body Shopin ostokset ja OPI:n kynsilakka kynsien kera:) Hauskaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti