tiistai 12. heinäkuuta 2011

Birthday pictures

Vauhti on taas tällä blogin saralla hidastunut, mutta tästä se taas lähtee. En oo vaan käynyt koneella, niin sitä kautta en oo täälläkään ollut. Täytyy parantaa tapani! Ihana viikko kuitenkin oli synttäreideni takia. Torstai oli mahtava päivä:kävin kampaajalla, nautin hyvästä seurasta, sain ihania lahjoja ja juhlin tietysti kovasti. Olin jo viime viikolle lupaillu tätä mun synttärimekkoo, mutta tässä se on hiukan ryppysenä jo käytön jälkeen.


 Musta tekonahkamekko siis Bershkalta. Tän kauneuden löysin Ideaparkista löytyvästä Warehousesta. Enpä tiennyt että siellä Bershkaa myydään, mutta se on mun lempikauppani ja olin niin onnessani löytäessäni sieltä pienen Bershkan osion. Pari muutakin kappaletta Bershkalta lähti mukaan. Kenkinä toimi jo viime viikon alussa esittelemäni korkkarit, jotka ei aiheuttanut rakkoja, vaan oli ihan täydelliset lukuun ottamatta korkeeta korkoo, joihin jalat alko jossain vaiheessa väsyyn, mutta kestin kivun:D Tänään menossa jalkaan uudestaan!
Laukuks valitsin mustan uuden paljettilaukun Aleksi 13:sta.
Harmi, että puuteri meni rikki, joten tän sisälmys on edelleen pikkasen puuterinen, mutta noh, eipä mahda mitään. Tässä vielä asu kokonaisuudessaan päällä.

Tässä ainoo kuva, jossa kengät jalassa. Kenkiä en nimittäin pitänyt vielä alottelemassa ollessani, jotta jalat kestäis illan juhlimisen:D
Koruiks valitsin tiaran Ninjasta, paljon hopeita rannerenkaita, pienen sydän kaulakorun ja Gina Tricotin hopeiset jättirenkaat, jotka valitettavasti putos maahan illalla. Huono laatu, mutta oi kun rakastin niitä tosi paljon! Tässä asussa alkoi siis mun elämäni täysikäsenä. Toivottavasti tästäkin illasta tulee yhtä kiva!:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti