lauantai 30. heinäkuuta 2011

Koruja

Alotan postauksen sanomalla, että kipeenä ollessani tai ei nyt enään niin kipeenä, mutta kuitenkin silleen etten saanu mihinkään lähtee, joten oli luppoaikaa, kuvailin paljon kaikkia juttuja tuleviin postauksiin ja kävi sitten niin, että mun pääkäytössä oleva kamera oli mun äitillä matkalla mukana ja mun oman kameran akku oli loppu enkä löytänyt mistään lataajaa, joten otin kuvat iPodillani. Laatu ei siis oo mikään päätähuumaava tässä eikä tulevissakaan postauksissa varsinkaan lähikuvissa epäselvyys on kamala. Kuitenkin toivottavasti ei kauheesti haittaa. Pitkä alotus, mutta nyt asiaan!

Pari viikkoo sitten huomasin, että Forever21:n EU:n kaupassa on ilmanen toimitus kahden päivän ajan sen kunniaks, että Wieniin oli avattu uus liike. Huomasin tän ihan vaan paria tuntia ennen tarjouksen umpeutumista. Piti siis toimia nopeesti! Kattelin vaatteita, mutta jotenkin en saanut mitään kauheen syvää sykähdystä mistään(johtuen ehkä siitä että olin oikeestaan shoppailulakossa) ja sitten menin katteleen koruja ja löysin sieltä sen mitä olinkin jo niin kovasti kaivannut: uudet hopeiset jättikorvarenkaat. Ne mun edelliset kun tippu mun synttäreinä maahan ja rakastin niitä kovasti. Hintaakin oli vaan 2.90€, tuolla kun on järkyttävän halpoja koruja Suomen hintoihin verrattuna(ja kaikkee muutakin).

Näistä korviksista innostuneena sain kun sainkin tilauksen kasaan. Usein oonkin halunnut tuolta tilata, mutten oo saanut aikaseks ja nyt tää ilman postikuluja juttu sai vaan muhun sen sysäyksen, vaikken paljoo ostellukaan lakkoni takia.Eihän ne postikulut oo kun 6 euroo, mutta silti siinä vaiheessa ois hyvä tehdä isompi tilaus, eikä tämmösiä pikkusia, enkä usein viitti mitään jättijuttuja tehdä. Paitsi nyt ainakin tiedän, että nää tulee nopeesti ja hyvin perille.


Tässä toiset korvikset, jotka oli ihan pakko saada. Ajattelin et nää olis ollut semmoset huojuvat siitä sivun kuvasta, mutta olikin jotain metallia, mutta ei se mitään, pidän silti tosi paljon. En oo vielä ehtinyt näitä käyttään, mutta on varmaan ihanat simppelin asun kanssa. Nää tais olla nelisen euroo hinnaltaan. Oon ihan rakastunut kaikkiin isoihin korviksiin tällä hetkellä.Viimenen ostos oli tämmönen käsikoru. Luulin tätäkin vähän pidemmäks mikä olis myös kiva saada, mutta oon kuitenkin tämmöstä hopeeta kiinteetä korua kauan kokoelmaani kaivannukin joten tää on tosi kiva. Pysyy tosi hyvin kädessä vaikka onkin avoin, ettei oo tippumisen vaaraa ainakaan nyt ollut. Tykkään kyllä tosi paljon näistä ostoksistani.

1 kommentti:

  1. Tosi kiva toi käsikoru!! :)

    www.thecabinetoffashion.blogspot.com

    VastaaPoista