keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Sälää+Bileillan asua

Tänään on ollut mukava rentoutumispäivä siskoni luona. Katteltiin Ensisilmäyksellä-sarjan 2. tuotantokauden jaksoja, kun se boksi viime viikolla ostettiin yhdessä kun kummatkin sitä niin rakastaa. Naurua on siis riittänyt tänään herkkujen kera. Meninpä meinaan siskoni luo, koska halusin saada soijanakkikeittoo, mitä se oli tehny, ja se on kyllä ihan mun lemppariruokia. Ihanaa oli ja jälkkäriä haettiin kaupasta myös. Pari otosta nappasin ittestäni uuden iPodini kameralla omaks hauskakseni, mutta sillä on tosi vaikee saada tarkkoja kuvia, mutta tässäpä yks esimerkki. Pahempia otoksia en viittiny laittaa:D
Myös toinen koira oli mukana, koska se rakastaa mun siskoa niin paljon, joten ajattelin piristää senkin päivää. Leikittiin vähän pinkillä nauhalla, joka tossa kuvassakin mun niskan takaa vilahtaa, kun oli päällä, mutta toinen käyttäjä.

Toi on sitten poika:) Sitten siihen tän postauksen päätarkotukseen eli eiliseen iltaan ja asuun. Oli kyllä hauska ilta vaikka tultiinkin jo aikas aikasin kotiin.
Kenkiä ei taaskaan tietysti jalassa-,- Mutta samoilla kengilla mentiin eli Sunny's:ilta ostamillani. Ne on vaan niin mukavat! Mekko H&M:stä. Huomenna onkin sitten ollut viikko täysikäsenä, hassua! Huomisiin sitten vaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti