maanantai 25. heinäkuuta 2011

Upsis

Onpas taas tosiaan vierähtäny tovi täällä vierailusta, mutta olin kauheen kiireinen viikonloppuna. Perjantaina ja lauantaina töissä ja siitä kotiin valmistautuun ja juhlimaan. Sunnuntaina töitä ja siitä kavereitten kanssa parille jutteleen. Huippu hauska viikonloppu kyllä oli! Loma on kyllä niin ihanaa, vaikka teinkin töitä. Kunpa kamala ajatus kesän loppumisesta pian ei vaan kummittelis näin pahasti mielessä. Kiireen lisäks huomasin eilen aamulla että toinen silmäluomi ja poski on turvonnu ja tänään myös toisen silmän luomi turpos. Toivottavasti allergialääke, jota hain apteekista, auttas edes jotenkin, vaikka en oikeen usko, kun ei mulla ikinä oo mitään allergioitakaan ollut.

Tän päivityksen jälkeen tulis nyt mun tän hetken viis lempparimeikkiä, jotka oli kauheen vaikee päättää, mutta ilman näitä ei onnistus mun arkimeikki.

1) Maybelline Dream Matte Powder
Tästä oon aikasemminkin puhunut ja on mulle aivan joka päivänen juttu. Esim. rannalle mennessäni en laita muuta meikkiä kun tätä puuteria ja joskus myös huulikiiltoo, mutta tää on ihan must juttu. Onnistuin kyllä rikkoon tän synttäreinäni ja nyt se on ihan palasina ja nekin hupenee nopeesti, mutta vielä hetken pärjään.

2)The Body Shop aurinkopuuteri sävy 02 Fair Matte (Honey Bronze -kokoelmasta).
Rakastan aurinkopuuteria nykyään ihan kauheen paljon enkä vois kuvitella meikkipohjaa ilman sitä. Vielä keväällä käytin sitä vaan ihan harvoin, mutta nyt en voi kyllä syksynkään tullessa siitä luopua ja miks pitäskään.

3) Maybelline One By One Volum' Express Mascara
Tää on vaan niin rakkautta! Tää ripsari samalla sekä tuuheuttaa että pidentää mun aika lyhyitä todella paljon. Jo yhdellä kerroksella saa hyvin pitkät, mutta toisen kerroksen laitettua ripsistä tulee vieläkin pidemmät ja etenkin tuuheemmat. Tää on tosi edullinen verrattuna siihen kuinka paljon tästä tykkään.

4)Mac Smile Dazzleglass ja Chanel 277 huulikiilto.
 En voinut päättää mun lempparihuulikiilloista vaan toista. Molemmat on aivan ihania! Oon suuri hiilokiiltoaddikti enkä kestä päivääkään ilman sitä ja aina semmonen (tai monta) on mukana kassissa. Nää kaks on tän hetken suosituimmat joita kuitenkin käytän vähän säästeliäämmin enkä yleensä ota mihinkään mukaan.

5) Make up Store Royal Gold -glitter silmänrajauskynä
Viimesimpänä on monen mielestä varmaan tuote, jota käyttäs vaan juhlassa, mutta mulla käytössä nykyään melkeinpä joka päivä. Tää antaa tosi kivaa säihkettä vaikka vaan ruskeen luomivärin kanssa, joka on ollut mun arkimeikki nyt jonkun aikaa ja juhlassa taas ihana värikkäidenkin lookien kanssa. En voi tajuta, miten vielä vähän aikaa sitten mulla ei ollu yhtään glitter silmänrajauskynää. Nyt oon niihin ihan koukussa!

Mää kun oon tämmönen meikkiaddikti niin oli kyllä vähän vaikeeta aluks päättää mitkä viis meikkiä on ne kaikkein suosituimmat (okei huijasin ton yhden kohdan kanssa niin 6 tuotetta sitten:D ). Kun nyt kuitenkin katon näitä niin valitsin just oikeet lempparit tähän. Vielä loppuun se, että arkipäivät tällä viikolla on täynnä töitä, jos en tän kipeemmäks tuu, mutta yritän jotain saada täällä aikaseks kuitenkin, mutta pahottelen jos jonain päivänä jää postaus välistä. Yritys on kuitenkin kova, mutta muisti ei vaan niinkään:D Hauskaa viikonalkua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti