sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

New nailpolish

Innostuin järkyttävästi keskiviikkona Sokoksella, kun olin jo lähdössä ulos kunnes huomasin, että siinähän oli kokonainen meikkialennuspöytä jota en ollut edes huomannut. Aloin sitä halukkaana tutkiin ja löysinkin sieltä jotain mikä sai mut aivan onneen. Nimittäin OPI:n kynsilakkoja alennuksessa. Oikeesti noin 16 euroo maksavat lakat oli nyt noin 10 euroo. Tähän alennukseen kuulu tosin vaan Texas collection, mutta niistäkin kaikista oli hurjan vaikeeta päättää minkä otan, koska asetin itelleni yhden lakan rajotuksen. Muutin mieltäni miljoona kertaa, mutta lopulta päädyin tällaseen kesäseen piristykseen.

Joo oon tietonen, että kaameesti mennyt yli, mutta otin kuvat heti lakattuani enkä tajunnu asiaa. Noh, mutta kuitenkin värin saa selvää, vaikka onkin huonosti.


Eli OPI:n Too Hot Pink To Hold 'em. Toi näyttää hiukan punertavammalta kuvassa kun oikeesti on. Kuitenkin aika pinkin ja punasen sekotus toi on. Tosi ihana väri mun mielestä. Näin kesällä on ihana käyttää värikkäitä lakkoja. Muitakin kynsilakkaostoksia on tullu lähiaikoina tehtyä, niistä sitten lisää enemmän myöhemmin, kun saan lakoista kynsissäni kuvaa. Nyt meen lukeen kirjaa ja huomenna Ideaparkiin! Enpä kyllä aio kauheesti shoppailla, kun vähän niinkun jo kielsin alennusmyynnit itteltäni, mut kattellaan:D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti