tiistai 1. maaliskuuta 2011

Eilisen ostokset

Nyt heräilinkin tosi aikasin tänään ja ajattelin että tuun jo näin aamusta laittaan ne eilisen päivän ostokset kun eilen en laittanu. Suoraan asiaan:


Ehkä tosta paidasta saa parempaa selkoo kun laitan päälle. Tykkään tosi paljo kun mulla ei vielä tollasta väriä oikeen oo. Haaveilen jo et laitan jonkun kirkasvärisen paidan tonne alle niinkun vaikka joku turkoosi. Eli Gina Tricotista kuten lapuistakin näkee.


 Tosta ei saa mitään selkoo oikeen, mutta tommonen lyhyt paita Monkista. Halusinkin jotain tommosta ja musta on hyvä väri kun sit tonnekin alle voi laittaa värikkään topin.

Tummansininen löysähkö toppi Monkista myös. Oisin halunnu saman valkosena mut ei ollu kokoo. Tykkään niin tommosista löysistä topeista.

Olin aivan innoissani Lushiin pääsystä, oi kun haluisin koko kaupan, mutta tällä kertaa ostin vaan uutuussaippuan eli pähkinäsaippuan, pähkinät on vaan mulle semmosia et asia kuulostaa hyvältä jos siinä on pähkinää. Ja sitten tommonen kiintee shampoo ja noitahan vois vaikka paremminkin joskus esitellä.
Ja näiden ostostenhan lisäks oli se ihana uus Monkini:
Voih se on ihana<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti