torstai 31. maaliskuuta 2011

Kevät pliis!

Tänään on sitten koeviikko alkanu. Lasken jo päiviä että se loppus, mutta enää vähän yli viikko:) Paljon auttas jos kevät jo tulis, maa on ihan jäässä edelleen, vaikka huomenna alkaa huhtikuu. Tarvii vaan olla kärsivällinen! Tänään mulla oli saksan koe, huomenna ois ruotsi vuorossa. Eipä menny kyllä saksa kummosesti, mutta ei mahda mitään. No kivempiin asioihin, sain eilen tekstarin että Tampereen Hämeenkatu 9 Vero Modan myymälässä on midseason alet. Menin sinne sitten kokeen jälkeen ja olin kyl ehkä hiukan pettyny mutta löyty sieltä kuitenkin jotain tosi kivaa.

Ja mitä sieltä paljastuu?
Kukka t-paita. Himoitsen tällä hetkellä ihanasta kukkamekosta, mutta vielä ei oo löytyny ihan just sitä, niin että tää t-paita hillittää vähän himoo:)) Kuvaa päällä tulossa sit myöhemmin. Tästä aasinsillalla mun tän päivän asuun. Se oli rento koepäivän asu.
Paita Monki, toppi H&M

Kaulakoru on äitin mummolta. Se on musta tosi ihana statement kaulakoru. Ja hiukset oli tosi rennolla nutturalla, joka on ihan mun lempikampauksia.

Toi hiustenväri tossa ensimmäisessä kuvassa vähän ehkä keltanen:D Mut tollanen se on, on kyl vaikee kuvata takaa itteensä:D Mutta sellasta tänään, alan kohta lukeen taas, mälsää:S

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti