sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Bodyshoppailua

Bodyshopissa viime viikolla kanta-asiakkaille -20% kaikista normaalihintasista tuotteista. Huomasin tän kun olin menossa kouluun ja päätin että saan mennä sinne ruotsin kokeen jälkeen. Ja sittenpä menin sinne innoissani, ja tulihan sieltä löydettyä kivoja juttuja, kerrankin pidin itteni kurissa ja ostin aika lailla vaan tarvittavia pakkotuotteita. Eli ostin ittelleni uuden hoitoaineen, koska mun vanha hoitoaineeni on aikas lopussa ja olin ajatellu jo muutenkin käydä sen sieltä hakeen sit kun se loppuu. Hoitoaine on kuiville hiuksille tarkotettu Rainforest moisture. Tuotteen pitäis kosteuttaa hiusta ja parantaa hiuksen pehmeyttä latistamatta sitä, pehmeä ja kiiltävä tulos. Toi oli suoraan suomennettu paketista. Tuoksuna pitäis ilmeisesti olla joku pähkinä ja hunaja. Vielä en kuitenkaan avaa purkkia, koska odotan että edellinen loppuu kokonaan, enkä muista miltä tuote tuoksu, vaikka sitä haistoinkin kaupassa pikasesti.

Toisena tuotteena ostin kuivan deodorantin, josta nyt ei oikeen muuta kerrottavaa oo. En edes oikeen tiedä miks tän tässä esittelin:DD
Kolmas ja viimenen tuote jonka ostin oli mun ainoo "luksustuote", jonka vaan päätin ostaa ihan muuten vaan. Eli silmänympärysvoide. Aina puhutaan että jo nuorenkin pitäis käyttää ja nytpä sitten ostin ensimmäiseni. Tätä ehdinkin jo testaan, mutta en oikeen tiedä että onko tää hyvä vai ei, kun ei oo vertailukohteita:D Mutta en oo kuitenkaan mitään eroo huomannu että enpä tiedä, hyvää kai se kuitenkin tekee.
Tällästä tästä, niitä Hullujen päivien ostoksia tulossa alkuviikosta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti