keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Hullujen päivien ostokset

Nyt vihdoin tulee Hullujen päivien ostokset joita ei oo ees paljoo, mutta on niistä jo aikaakin aika paljo:D Oon kuvannutkin nää jo joskus ja yritin tehä videoo jo sunnuntaina, mutta se ei onnistunu, en tiedä miks, en vaan osaa, mutta joo, siis nytten niitä. Ekaks ostin siis ihan vaan normipitkät legginssit joita en ees vaivautunu kuvaan, koska kaikki nyt tietää miltä mustat legginssit näyttää. Sitten keskiviikkona ostin myös sen neuletakin, jonka ajattelinkin ostaa.
Okei, tota oli hankala kuvata, mutta pääasia näkyy kuitenkin. Toi on pikkasen isohko kun en sovittanu sitä One Wayssa mutta ihan hyvin menee auki ollessaan.

Noi Guessin kengät ostin perjantaina Stockan puolelta. Ja kyllä voi sanoo että oli hankalaa! Siellä oli kaamee sota noista mutta nappasin ne, onneks! Kerran vasta päässy käyttään kurasään takia, mutta ihanilta tuntu jalassakin ja nyt vihdoin sain noi valkoset tossut joita oon himoinnu kauan!


Pussikengät! Oon ettiny näitä viime syksystä lähtien ja nyt löysin! Ideahan on ottaa noi mukaan (mahtuu pieneen tilaan) kun käyttää korkkareita ja sitten kun lähtee kotiin päin käveleen rankan illan jälkeen koroilla, voi vaihtaa noi. Tai ihan hätätapauksissa jo illankin aikana jos ei vaan enää jaksa olla korkkareilla. Näin saa varakengät pikkuseen tilaan. Ihanaa! Siinä ne ostokset sitten olikin kaikki. Jotain muutakin harkittin mutta ei oikeen mitään semmosta tullu vastaan että ois ollu saatava. Näihin oon ainakin tosi tyytyväinen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti