keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Galna Dagar himottelua: pejantai-sunnuntai

Nyt on tänään Hullut päivät alkanu ja tulikin siellä jo piipahdettua, mutta siitä lisää sitten myöhemmin:) Nytten kuitenkin vielä nää mitä ajattelin ostaa tai haaveilen vaan ja haaveiluks jää. Ensin siis perjantai.
Noita Guessin kenkiä ajattelin kun oon tosi paljon jo pitkään halunnu valkosia kangaskenkiä ja siinä ne vois olla. Kun valkoset kangaskengät saa jalkaan niin kevään tuntu on kova!
Haluisin ton Lauren Conradin Style kirjan tosi paljon, mutta en usko että ostan sitä tuolta kun sen saa netistä tilattua halvemmallakin. Pakko tähän väliin sanoo, että on aika pettymys tää hullujen päivien muka superhalpa karkki, kun ne irtarit on kalliintunu varmaan puolella. Siinä olikin sitten perjantai, ei paljoo kyllä mitää, ihan hyvä vaan, rahat säilyy!
Tosta lauantain puolelta ois ihana toi Pepe Jeansin toppi, toi kirjotus näyttää tossa kuvassa tosi kivalta, en tiä kyl miltä sit todellisuudes. Ja ton vyön haluun! Haaveilen lookista jossa on joku kukkamekko ja sitten tommonen musta paksu vyö, kevät<3 Muuta ei sitten lauantailta ollu ja sunnuntailtakin vaan tää toinen kännykkä mahdollisuus.
Toi Samsungin liuku. Päädyin siihen jo, et kosketusnäyttöö en haluu, koska tiedän että mulla menis siihen hermo, en oo meinaan mikään kännykkäihminen enkä varsinkaan kärsivällinen ja tiedän etten kestäis sillä tekstaamista. Ja muutenkin vihaan tekstaamista:D Toi ois siks hyvä et mulla on nytkin liukukansi, mutta kun oon niin rakastunu puhelimeeni niin en millään haluis uutta ja se on toiminu moitteettomasti tällä viikolla niin ehkä odottelen vielä, en kestä luopua rakkaudestani:D Siinä ne nyt oli! Hullut päivät lyhyesti. Kattellaan sitten viikon lopulla että mitä saan aikaseks ostaa, vai saanko mitään. No karkkia ainakin!:D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti