sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

Uudet kynnet

Kokeilin toistakin kynsitrendiä tällä hetkellä (viime viikolla vaaleesta tummaan kynnet) eli että kynnen tyvi on vaalee ja sitten se pää on tummempi. Eli sama tyyli kun viime kynsissä, mutta jokaisessa kynnessä erikseen. Jotta tästä nyt tajuais jotain, niin kuvia.
Näistä ei mitkään erityisen siistit tullu mun tekotyylillä. Ensinnäkin tarvis varmasti paljon enenmmän harjotusta ja toiseks tähän on eri tyylejä, mutta en jaksanu alkaa nähdä niin paljon vaivaa, millä sais varmasti siistimmät. Mun väreinä siis toimii vaalee lila ja sitten violetti. Ensimmäinen on Lumenen Nail Hardener lakka Gentle/Hellävarainen ja yllä Dependin lakka. Jos jotain kiinnostaa miten tein, niin tässä tulee.

1)Tein manikyyrin itselleni.
2)Pohjalakka(mikä vaan kirkas)
3)Yks kerros koko kynnelle vaaleempaa lakkaa.
4)Toinen kerros ensimmäisen kerroksen kuivuttua.
5)Vielä märkänä tummempi lakka vain kynnen yläosaan.
6) Vielä märkänä kirkaslakka, jolla sekottaa värien rajaa. Niiden kuuluu sekottua vähän toisiinsa. Tää vaihe oli vaikeeta, koska ei saa vetää pois tummempaa lakkaa. Itse lakkasin vaan yläosan ja senkin silleen vaan sekoittaen mutta en paakkuja jättäen. Ei siis koko kynteen.
7) Toista muihin kynsiin vaihe 6.
8) Kynsien kokonaan kuivuttua päällyslakka koko kynteen.
9) Putsaa sivut, ja nauti kynsistä!

En tiedä tajusko ohjeista mitään, mutta jos jollain intoo löytyy niin kannattaa kokeilla. Jos menee pieleen, aina voi ottaa pois ja laittaa vaan peruslakan. Ittekin tein silleen, että tein ensin vaan yhden kynnen ja ajattelin, että jos se onnistuu, teen loputkin:) Hauskoja kynsihetkiä! Loppuun muiden (ammattimaisempia) versioita kynsistä:)

2 kommenttia:

  1. Kiitos tosi paljon! Kanttii kyllä koittaa tehdä ittekin jos löytyy kivat värit:))

    VastaaPoista