lauantai 23. huhtikuuta 2011

Miley Cyrus Copycat (taas)

Joo en tiedä alkaako näihin mun Miley copycateihin jo kyllästyä, mutta kuitenkin näkee mun päivän asua aina samalla. Eli tää on torstain asua, mikä mulla oli koulussa ja taisin melkein samassa asussa kulkee illallakin kaupungilla. Eli ensin taas Mileyn versio asusta ja sitten mun:)




Kuvat on vähän epäselviä, en tiedä miks, oliskohan ollu valaistus vähän huono...Kuitenkin: Paita Zara, toppi Sokos, farkut Bershka, laukku Friis&Company, kengät Guess, lasit, panta ja koru en tiedä/muista

Eilen sain lomallani jotain aikaan, vähän, mutta jotain: korjailin jotain vaatteitani. Uskon siihen, että jos tulee pieni reikä tai joku vaatteeseen, sen voi korjata hyvin, ei vaan heittää roskiin. En kuitenkaan oo yhtään mikään käsityöläinen, että osaan vaan silleen just reikiä ommella mutta kannattaa kuitenkin, ettei heti heitä roskiin ja mee ostaan uutta:) Tänään yrittelen vielä toistakin postausta laittaa, jos tuun vielä koneelle. Kohta pitäis vielä lähtee salillekin johonkin jumppaan, ettei ihan täysin menis loma vaan suklaata syödessä. Hauskaa lauantaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti