lauantai 23. huhtikuuta 2011

Kirja-arvostelu: Sweet Little Lies

Viime sunnuntaina alotin lukeen Lauren Conradin kirjaa Sweet Little Lies. Yleensä luen kirjoja aika hitaaseen tahtiin, mutta tän sain jo päätöseen torstaina. Mikä on mulle tosi nopeeta kouluaikaan. Lomasin tietysti etenee nopeemmin, kun on niin paljon enemmän aikaa mukavuuksille. Kirjaa ei oo suomennettu ainakaan vielä, mutta se on erittäin helppoo englantia. Tää on kakkososa kirjasarjaan An L.A. Candy.
Kirjan kansi on aivan järkyttävän söpö! Kirjasarjan idea on se, että alkaa uus tositv-sarja (samankaltanen kun Laurenin oma sarja, The Hills) L.A. Candy. Tässä sitten kerrotaan sen henkilöistä, etenkin Janesta, joka on kirjan päähenkilö. Kuitenkin kirjassa on tosi hauska juttu se, että joka luvussa vaihtuu kertoja, tai siis se, et kenen pään sisään kertoja pääsee. Pidän tästä tosi paljon, koska on mukava tietää mitä muutkin ajattelee kun vaan yks henkilö kirjassa. Kirjassa ilmenee kaikenlaisia ongelmia, mutta juoneen en paneudu sen enempää, koska sen saa kaikki itte selvittää, jos alkoi kirja kiinnostamaan.
Kirjan takakansikin on hauska:Lauren ison tikkarin kanssa. Mun lempihenkilöni kirjassa on ehdottomasti Janen paras ystävä Scarlett, koska se on niin itsenäinen ja omistaa vahvat mielipiteet ja on tosi järkevä. Nautin siis eniten sen osioista kirjassa. Suosittelen kirjaa kaikille, jotka pitää tyttömäisistä kirjoista. Haluan kuitenkin painottaa yhtä tärkeetä asiaa ainakin mun mielestä: Kirja ei oo tavallinen rakkauskirja, joka ei oikeestaan muuta sisälläkään. Onhan siinä suhteita, mutta mun mielestä pääasia kirjassa on enemmänkin ystävyys. Odotan innolla, että saan alkaa lukeen sarjan kolmatta ja viimesintä kirjaa, mutta nyt se ei ihan vielä onnistu, koska mulla on lainassa kirjastosta Sophie Kinsellan Minishoppaaja, Vettä Elefanteille-kirja ja Nälkäpeli-kirjasarjan ensimmäinen osa. Tän lisäks joku pitäis vielä kouluun lukee. Huh! Mutta näin lomalla ainakin ehtii:) Hyviä päivänjatkoja! Loppuun vielä kuva kauniista Laurenista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti